Komplet sponsor- og konceptpakke til danske sportsklubber

Jeg har i den grad set frem til at løfte sløret for et nyt og yderst interessant samarbejde mellem SponsorAgenten og Optify. Sammen har vi udarbejdet en pakkeløsning til sportsklubber, der ønsker fornyelse, optimering, systematisering og udvikling, både når det kommer til pleje af nuværende sponsoraftaler, og når der skal indhentes nye.

Løsningen forener Optifys system til let, enkel og overskuelig administration af samtlige af klubbens sponsoraftaler, og SponsorAgentens professionelle rådgivning og vejledning til kickstart af flere og bedre sponsorater. Et samarbejde, som sikrer at I som klub får en samlet løsning, der indeholder præcis hvad I har behov for, når det kommer til at vedligeholde, opdatere og udvide klubbens sponsoraftaler.

 

I pakken finder du bl.a.:

  • Sparring og rådgivning. Baseret på 18 års erfaring med opbygning af sponsorater
  • Hjælp til salg af sponsorater
  • Et solidt sponsorkoncept
  • En rød tråd i klubbens materiale og kommunikation
  • En plan for flere og bedre sponsorater
  • Ny professionel hjemmeside
  • Styring af sponsorer i et special-udviklet sponsorsystem
  • Nem adgang til marketing og IT-support

Sponsorer forventer i dag noget mere end de gjorde for bare 10 år siden

I har som klub behov for at forny jer, på en sådan vis, at alt hvad I gør, skærper jeres vision og identitet, og styrker den røde tråd der findes igennem hele klubbens virke – både internt, såvel som i samarbejdet med jeres sponsorer. 

 

 

Kompetent sparring og rådgivning

Med mine mange års erfaring i faget har jeg et særdeles solidt fodfæste i, og overblik over hele den omfattende sponsorverden, der dækker alt lige fra klubbens sponsorpotentiale og synliggørelse af klubben, til hele det økonomiske aspekt af dét at være en klub med sponsoraftaler og hvad der hertil hører. Jeg agter at yde en vejledning, der til hver en tid er 100 procent skræddersyet jeres unikke klub, og jeg har en brændende ambition om at gøre min rådgivning til et uundværligt element, i enhver sportsklubs sponsorverden.

Min vejledning er udelukkende rettet mod de klubber, der ønsker at tage både sig selv, sponsorer samt potentielle sponsorer seriøst. I forrygende symbiose med Optifys webløsninger, har vi her dannet en pakkeløsning, der med garanti vil gøre det, ellers til tider krævende arbejde med klubbens sponsorer til en ganske let leg.

Kontakt mig for at høre nærmere

 

 

Et samarbejde der gør jeres klub kampklar

Når kompetent rådgivning således møder et team, der i den grad faciliterer det daglige arbejde med klubbens sponsorer, opstår der et samspil, der bringer en stor mængde stabilitet og optimering ind i den ellers udfordrende opgave med at jonglere klubbens sponsorer.

Ved at implementere værdier, visioner, identitet og brand i én samlet pakkeløsning, skabes der genkendelighed og en rød tråd gennem hele konceptet, der for alvor bringer jeres klub på banen, og får jer til at stå kampklar og umådeligt stærke i jeres nuværende såvel som potentielle sponsorers, bevidsthed.

 

Et system der i dén grad forenkler sponsoradministrationen

Jeg har valgt at samarbejde med Optify, fordi de har udviklet et grundigt og yderst effektivt system, der når ud i alle dele af sponsorverden, og danner den ideelle platform for den rådgivning som jeg yder. Vi har at gøre med et system der faciliterer administrationen af jeres sportsklubs sponsorer og alt hvad der her hører med.

Systemet er opbygget således, at der på ganske overskuelig maner, bringes overblik over samtlige af klubbens sponsorer og aftaler indgået med disse. Udover et samlet overblik, giver systemet en enestående mulighed for at kommunikere klubbens succeser, nyheder, sejre og arrangementer ud til de forskellige sponsorer.

Hertil kommer blandt andet en solid base for ganske ligetil planlægning af arrangementer, samt et sortiment af stilfulde templates, der enkeltgør opsætning og udsendelse af passende invitationer til udvalgte sponsorer.

 

 

Sponsoragenten har senest arbejdet med følgende klubber

Sponsoragenten.dk © 2021 CVR 31118883 Cookiepolitik Udviklet af Optify