Spar tid og penge på vores unikke IT sponsorsystem

Er du frivillig eller bestyrelsesmedlem på tur med sponsortilbud? Så bliver din arbejdsdag halvt så langt med dette system. Vores IT Sponsorsystem er udviklet over mange år og er målrettet jeres klub. Vi er den eneste leverandør af systemet i landet, og er stolte af at have udviklet en platform, der kan afhjælpe jeres arbejde, som kan være drøjt, især hvis det er frivilligt baseret. I vil kunne styre alt lige fra sponsorpakker, tilmelding, grafiske foldere, sponsorinvitationer, nyhedsmail, kontrakter, fakturering og meget mere. Med en tilknyttet app, kan sponsorkontrakten skrives under og logges på stedet, så alt er klaret, når I vender tilbage til kontoret. I frigør en masse ressourcer og skaber en rød tråd for jeres sponsorer. Vi skræddersyer løsningen til jer og har fokus på, hvordan vi kan løfte den totale oplevelse for sponsorerne i processen. Systemet sikrer en gennemskuelighed i dét sponsoren får, hvilket styrker loyaliteten og samarbejdet og sponsoren oplever, at dialogen og arbejdsgangen bliver meget mere enkel, hvilket styrker oplevelsen.

Løsningen forener Optifys system til let, enkel og overskuelig administration af samtlige af klubbens sponsoraftaler, og SponsorAgentens professionelle rådgivning og vejledning til kickstart af flere og bedre sponsorater. Et samarbejde, som sikrer at I som klub får en samlet løsning, der indeholder præcis hvad I har behov for, når det kommer til at vedligeholde, opdatere og udvide klubbens sponsoraftaler.

VI TILBYDER BL.A.:

  • Sparring og rådgivning. Baseret på 18 års erfaring med opbygning af sponsorater
  • Hjælp til salg af sponsorater
  • Et solidt sponsorkoncept
  • En rød tråd i klubbens materiale og kommunikation
  • En plan for flere og bedre sponsorater
  • Ny professionel hjemmeside
  • Styring af sponsorer i et special-udviklet sponsorsystem
  • Nem adgang til marketing og IT-support

Sponsorer forventer i dag noget mere end de gjorde for bare 10 år siden

I har som klub behov for at forny jer, på en sådan vis, at alt hvad I gør, skærper jeres vision og identitet, og styrker den røde tråd der findes igennem hele klubbens virke – både internt, såvel som i samarbejdet med jeres sponsorer. 

Sponsoragenten.dk © 2021 CVR 31118883 Læs vores persondatapolitik Udviklet af Optify