Sponsorevents med kant og økonomisk gevinst

Vi er jeres full service leverandør. Jeres rammer er vores potentiale. Der er fokus på de skæve vinkler og rammer for et opsigtsvækkende arrangement, som kan løfte sponsoroplevelsen. Vores leverandørnetværk er jeres; foredragsholdere, musikere, kendte profiler og teknikere, såvel som alt andet, der skal til, for at få tingene til at løfte arrangementet op i niveau.

Fokus er både på at holde udgifterne nede, såvel som at arrangementet genererer økonomi for jer. Vi har i løbet af de sidste mange år udviklet bæredygtige modeller for netop dét. Alt lige fra koordinering fra A-Z, budgetplanlægning, bespisning, underholdning, konceptopbygning og grafisk design.

Jeres potentiale for at skabe en opsigtsvækkende begivenhed for jeres partnere, medlemmer, sponsorer og øvrige fra byen, der har lyst til en fantastisk oplevelse – er større end I tror.

 

Fokusevent

Spinningevents – vi tænker ud af boksen med en ny model der sikrer, at man får alle pengene i hus på forhånd, igennem nogle konceptpakker, der er nemme for sponsoren at sige ja til på stedet. Vi gør eventen underholdende, men med dette unikke koncept undgår I at bruge unødvendige midler på teknisk udstyr.

Sponsoraterne er solgt på forhånd. Den økonomiske gevinst er som regel 6-cifret, men vi har også tidligere genereret 7-cifret beløber til klubber. Vi klarer alt lige fra koncept, grafisk arbejde, sponsorkontakt og til afvikling.

Sponsoragenten.dk © 2023 CVR 31118883 Læs vores persondatapolitik Udviklet af Optify